۵ ابزار رایگان و برتر جهت رمزگذاری فایل ها - ویندوز، مک، لین

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

big soldier

کاربر سایت
Aug 11, 2010
366
نام
Ashkan
ابزارهای رمزگذاری (Encryption tools) بر روی فایل ها، نرم افزارهایی کاربردی و لازم هستند. این نرم افزارها شما را برای جلوگیری از دسترسی سایر افراد به فایل های حساس و محرمانه تان، کمک می کنند. نرم افزارهای زیادی در سیستم عامل های مختلف وجود دارند که به صورت رایگان و پولی در رمزگذاری فایل های محرمانه به یاری شما می آیند. در این مطلب به معرفی ۵ ابزار رایگان برتر در این زمینه پرداخته شده است.


GNU Privacy Guard (ویندوز، مک، لینوکس)

1-best-encryption-tools-GNU-negahbaan-com.jpg

این ابزار که با نام GnuPG نیز شناخته می شود، ابزاری رایگان و بازمتن است که بر پایه Pretty Good Privacy (PGP) طراحی شده. GnuPG همانند یک درایو که قابلیت رمزگذاری به شکل های گوناگون را دارد، از رمزعبور و امضا برای دسترسی به فایل ها بهره می برد. از این ابزار می توان علاوه بر رمزگذاری فایل های محلی و همچنین فایل هایی که بر روی سرور نیز قرار دارند، استفاده کرد که قابلیت مطلوب و مناسبی برای رمزگذاری فایل هایی است که دسترسی مستقیمی به آنها وجود ندارد. همچنین نسخه های مختلفی از این نرم افزار وجود دارند که می توانند به صورت متنی و گرافیکی مورد استفاده قرار گیرند. برای اطلاعات بیشتر می توانید به این صفحهCryptophane عرضه شده است. مراجعه کنید و با نسخه های مختلف این ابزار آشنا شوید. تصویر بالا اسکرین شاتی از نسخه گرافیکی مخصوص ویندوز است که با نام


Disk Utility نیز یکی دیگر از ابزارهای رمزگذاری است که به صورت پیش فرض و رایگان بر روی کامپیوتر های مکینتاش قرار دارد. البته این نرم افزار مجهز به ابزارهای خاصی برای مدیریت هارد دیسک است که یکی از قابلیت های عمده آن ساخت دیسک های امنیتی رمزگذاری شده است. با استفاده از دیسک یوتیلیتی می توان درایو ها و Secure Disk Image هایی رمزگذاری شده از ۱۲۸ بیت تا ۲۵۶بیت ایجاد کرد.
همانند اکثر نرم افزارهایی که به صورت پیش فرض بر روی مک وجود دارند، این نرم افزار نیز کاملاً با مک سازگار است. اگر از مک استفاده می کنید، بهتر است برای یک بار هم که شده از این نرم افزار کاربردی استفاده نمایید. استفاده نمایید.


TrueCrypt (ویندوز، مک، لینوکس)

3-best-encryption-tools-truecrypt-negahbaan-com.jpg

تروکریپت نیز یکی از نرم افزارهای قدرتمند، رایگان و بازمتن، جهت رمزگذاری فایل ها است. با استفاده از این نرم افزار می توانید فایل های خود را در درایو های مجازی که توسط نرم افزار ایجاد می کنید، رمزگذاری کنید. در میان تمام نرم افزارهای رمز نگار این نرم افزار حکم پادشاه را دارد و بهترین محسوب میشود.
TrueCrypt ابزاری است که بر پایه On-The-Fly عمل رمزگذاری را انجام می دهد. این به معنی دسترسی آزاد و امکان تغییر فایل های رمز شده است و هنگامی که نیازی به فایل های مربوطه نیست، فایل ها دوباره به حالت رمزگذاری شده در می آیند.
تروکریپت تنها ابزاری قدرتمند برای رمزگذاری فایل ها نیست، بلکه ابزاری کاربردی جهت ایجاد درایو های مجازی امن و پنهان نیز می باشد که برای حفاظت از داده ها، بسیار مورد استفاده هستند. اگر تا به حال از ان استفاده نکرده اید حتما امتحانش کنید.

بر خلاف سایر ابزارها و نرم افزارهایی که در این مطلب قرار گرفته اند، بیشتر شما 7-Zip را به عنوان نرم افزاری کم حجم و رایگان برای فشرده سازی اطلاعات و استخراج فایل های فشرده در فرمت های مختلف می شناسید. اما لازم است بدانید این نرم افزار ابزاری مناسب برای رمزگذاری پوشه ها و فایل های فشرده نیز هست.
در صورتی که شما رمزگذاری تعداد زیادی از فایل ها و یا استفاده از درایو های مجازی را نمی پسندید، می توانید در مقابل، همه فایل هایی که قصد رمز کردن آنها را دارید با استفاده از 7-Zip و با AES-256 رمزگذاری نمایید. تنها کافی است فایل های مورد نظر خود و یکی از انواع فشرده سازی را با استفاده از 7-Zip انتخاب و رمز عبور مورد نظر خود را بر روی آن بگذارید. فایل های شما در قالب یک فایل فشرده، به صورتی مطلوب و موثر رمزگذاری می شوند.

نرم افزار AxCrypt نیز یکی دیگر از ابزارهای رمزگذاری فایل ها و مختص استفاده کاربران ویندوز است. با استفاده از این نرم افزار، بسیار ساده است. با نصب برنامه یک منو مطابق شکل به منوهای ویندوز اضافه می شود که راست کلیک بر روی فایل یا فایل های مربوطه می توان رمزگذاری AES-256 را اعمال کرد یا به فایل های رمزنگاری شده دسترسی پیدا کرد. همچنین با استفاده از این نرم افزار می توان آرشیو های خود بازشوی رمزنگاری شده ایجاد کرد که برای استفاده از فایل ایجاد شده بر روی سایر کامپیوتر ها نیازی به نصب AxCrypt نباشد.


منبع
 

TyRaX

موجودی خوشحال
کاربر سایت
Oct 21, 2005
1,824
نام
پارسیا
دوست عزیز
توجه شما را به قوانین سایت .. بخش قوانین کپی رایت، قانون شماره 2 جلب میکنم

کپی کردن اخبار و مقالات در ارتباط با بازی های کامپیوتری و کنسول ها از سایت ها/بلاگ های فارسی زبان، چه با ذکر منبع و چه بدون ذکر منبع ممنوع است و به محض مشاهده مطالب بدون ذکر هیچ دلیلی حذف خواهند شد.

متاسفانه مجبورم بقیه گفتگوهای کپی شما را پاک کنم و این گفتگو را برای یادآوری به شما باقی بگذارم.
مدیران سایت علاقه ندارند که سایت به کپی از سایت های فارسی زبان دیگر تبدیل شود.
با تشکر از شما
 
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این قسمت را مشاهده می‌کنند

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
or ثبت‌نام سریع از طریق سرویس‌های زیر