«بزرگترین حمله سایبری تاریخ»، اینترنت جهان را مختل کرد

Persian-Masoud

Intelligent Innovation
کاربر سایت
Feb 18, 2010
6,369
نام
مسعود
حمله‌ای که کارشناسان امنیت اینترنتی آن را بزرگترین حمله سایبری در نوع خود برمی‌شمارند، باعث شده سرعت اینترنت در نقاط مختلف جهان کند شود. نیروهای پلیس سایبری پنج کشور مختلف مشغول بررسی این حملات هستند.

به گزارش «تابناک»، شبکه خبری «بی بی سی» اعلام کرده اختلافی میان یک گروه مبارزه با هرزنامه (اسپم) با یک شرکت ارائه خدمات میزبانی وبسایت‌ها (هاستینگ) به حملاتی منجر شده که بخش‌های دیگر اینترنت را هم تحت تاثیر قرار داده و بیم این وجود دارد که بانک‌ها و سرویس‌های ایمیل هم از آن متاثر شوند.


کارشناسان می‌گویند این وضعیت در نتیجه آنچه آنها «بزرگترین تهاجم سایبری تاریخ» نامیده‌اند، به وجود آمده است. در نتیجه این درگیری اینترنتی، خدمات اینترنت سراسر جهان دچار اختلال شده و زیرساخت اصلی شبکه جهانی بر اثر ازدحام به وجود آمده در معرض انسداد قرار گرفته است.


میلیون‌ها کاربر اینترنت در اقصی نقاط دنیا در استفاده از خدمات سایت‌هایی مانند «نت فلیکس» با مشکل مواجه شده‌اند؛ بارگیری سایت‌ها بیش از حد معمول زمان‌بر شده و متخصصان بیم آن دارند که ازدحام ایجاد شده بر روی شبکه به سامانه بانک‌ها و خدمات رایانامه‌ای (ایمیل) نیز سرایت کند.


ماجرا از آن جا شروع شد که «اسپم هاوس» که یک گروه ضدهرزنامه‌های اینترنتی است شرکت هلندی «سایبربانکر» را به فهرست ارسال کننده‌های هرزنامه خود افزود. اسپم هاوس که دارای دو دفتر در لندن و ژنو است با استفاده از فهرست سیاه ارسال‌کنندگان هرزنامه، پیام‌های ناخواسته کاربران اینترنتی را از حساب‌های کاربری رایانامه(ایمیل) آنها حذف می‌کند.


«سایبر بانکر» هم که یک شرکت ارائه کننده خدمات میزبانی شبکه است می‌گوید میزبانی تمامی سایت‌ها «به استثنای سایت‌های حاوی مطالب تروریستی یا سایت‌های حاوی مطالب مستهجن درباره کودکان» را می‌پذیرد.


حال یک سخنگوی «اسپم هاوس» اعلام کرده که در پی قراردادن «سایبربانکر» در فهرست سیاه، سایبر بانکر به شکل بی‌سابقه‌ای هدف حملات موسوم به (دی دی او اِس) -‫ حمله توزیع‌شده محروم‌سازی از سرویس-‬ قرار گرفته است.


حملات (دی دی او اِس) عبارتند از سرازیر کردن درخواست‌های پرشمار به یک سرور و استفاده بیش از حد از منابع سامانه رایانه‌ای قربانی به نحوی که ارائه خدمات توسط آن سامانه دچار اختلال شده یا به کل از دسترس کاربران خارج شود.


از شواهد امر پیداست که تهاجم سایبری کنونی سرورهای «اسپم هاوس» را با ۳۰۰ میلیارد بیت در ثانیه (۳۰۰ گیگا بایت در ثانیه) هدف قرار داده است.


پروفسور آلن وودوارد، کارشناس امنیت سایبری از دانشگاه سورری می‌گوید تأثیر این حمله سرعت خدمات اینترنتی را کاهش داده است: «اگر شریان شبکه جهانی وب را به یک بزرگراه تشبیه کنید، حملات صورت گرفته تلاش می‌کنند با ایجاد ترافیک مسیرهای موجود را بند بیاورند. در این تهاجم اخیر، ترافیک به حدی رسید که کُل بزرگراه مسدود شد».


سون اولاف کمپ هوئیس، که سخنگوی گروه «سایبر بانکر» است، اعلام کرده که «اسپم هاوس» از قدرت خود سوء استفاده کرده و قرار نیست یک تنه تصمیم بگیرند که در اینترنت چه چیزی انجام شود و چه چیزی ممنوع باشد.


با این حال، اسپم‌هاوس مدعی است که سایبربانکر پس از بسته شدن سرورهایش با همکاری "باندهای خلاف‌کاران" اروپای شرقی و روسیه دست به حملات اخیر زده‌اند. استیو لینفورد، رئیس اسپم‌هاوس می گوید حجم این حملات بی‌سابقه بوده است و «مهاجمان به هر بخشی از زیرساخت‌های اینترنت که فکر کنند می‌توانند آن را از کار بیندازند، حمله می‌کنند».


وی می گوید: «قدرت حملات به اندازه‌ای بوده که می‌توانسته زیرساخت‌های اینترنتی یک دولت را از کار بیندازد».


هم اکنون پلیس پنج کشور تحقیق درباره حملات سایبری فعلی را آغاز کرده‌اند.
 

king ps3

کاربر سایت
Jun 8, 2009
1,367
نام
プレイステーション
اینترنت ایران که خود به خود جزو اموات حساب میشه.با این حمله هم isp ها بهونه دارن که سرعتای پایین رو توجیه کنن.=))
 

Chubek

کاربر سایت
Nov 6, 2012
44
نام
چوبک سیف الآدم ابولعجم
بازهم یک اتفاق کوچیک دیگه که یک مشت خبرنگار مخبط یک کلاغ هزار کلاغش کردن.

احتمالا یک گروه مشنگ نشستن دارن با آی پی های چینی و کره ای یک مشت سایت دیگرو DDoS میکنن. اونوقت کل اینرنت مختل میشه؟
 

P0UYA

کاربر سایت
Apr 19, 2010
153
نام
پویا
تاریخ: 27 March

http://www.bbc.co.uk/news/technology-21954636


-------------

البته 300 گیگابیت بر ثانیه بوده (نه گیگابایت)

به نقل از B 8 C خفن ترین Ddos سال 2010 ، 100 گیگابیت بر ثانیه بوده...
 
آخرین ویرایش:

HosseinBrusli

کاربر سایت
Jun 19, 2010
3,265
نام
حسین
علل بی‌سابقه‌ترین اختلال اینترنتی تاریخ

اقا مسعود خبر پست اول رو که خوندم احساس کردم خیلی گنگ هست برخی از چیزا ودلایل برخی کارا اصلا مشخص نیست . اما خر زیر خیلی کاملتره :

===================================================================


مقامات قضایی در حال تحقیق در مورد فردی هستند که خود را وزیر ارتباطات و امور خارجه سنگر سایبری نامیده، ولی خطرناک‌ترین هرزنامه‌نویس وب و عامل کندی اینترنت است.


پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا: خبرگزاری فارس به نقل از نیویورک تایمز، سون اولاف کمفیوس که اصالت هلندی دارد، از سوی بسیاری از صاحب نظران به عنوان یک جانی سایبری شناخته شده است و این در حالی است که او سابقه جنایی یا مشارکت مستقیم در تخلفات اینترنتی ندارد.بررسی‌ها نشان داده که وی و شرکت های اینترنتی تحت اداره‌اش یکی از عوامل اصلی کند شدن ترافیک اینترنت در روزهای اخیر هستند و مقابله با فعالیت تخریبی آنها در اینترنت از سوی شرکت‌های امنیتی در تشدید کندی ترافیک اینترنت تاثیر داشته است.

البته سون اولاف Sven Olaf Kamphuis خود را یک هکر یا جانی سایبری نمی‌داند و معتقد است باید او را یک مبارز در راه آزادی اینترنت دانست که با افرادی همچون جولیان آسانژ بنیانگذار سایت ویکی لیکس در یک جبهه قرار دارد.متخصصان امنیتی هلندی معتقدند که Sven Olaf Kamphuis یک برنامه نویس برجسته با قابلیت های فراوان است که مقابله با او کار دشواری است. تازه‌ترین دشمن وی که برای مقابله با او وارد عمل شده گروهی موسوم به Spamhaus است.این گروه که مقر آن در ژنو قرار دارد، به جنگ هرزنامه نویسی اینترنتی رفته است و برای این کار فهرستی از افراد مهم مظنون در این زمینه را منتشر کرده است.حامیان Spamhaus تلاش می کنند، هرزنامه‌های ارسالی مختلف را شناسایی و بلوکه کنند. البته آقای Kamphuis می‌گوید مطالبی که ارسال می‌کند، هرزنامه نیست و برای اگاهی و اطلاع رسانی ارسال می‌شود.کندی اینترنت در اثر درگیری Kamphuis و مخالفانش زمانی آغاز شد که Spamhaus موفق شد دو شرکت به نام های CB3ROB و CyberBunker را که متعلق به این فرد بودند، در لیست سیاه قرار دهد. شرکت اول ارائه دهنده سرویس های اینترنتی و دومی یک شرکت میزبانی وب هستند، اما این برنامه نویس هلندی از آنها برای ارسال هرزنامه استفاده کرده بود.

آقای Kamphuis با رد اتهامات وارده در این زمینه اعلام کرده بود، با هر فرد یا شرکتی که خواستار دریافت خدمات از آن باشد، وارد معامله خواهد شد به شرطی که از سرویس‌هایش برای هرزه نگاری کودکان یا فعالیت های تروریستی استفاده نکند.
به دنبال تلاش برای مقابله با Kamphuis هکرهای حامی او نیز وارد عمل شدند و تلاش کردند، با حمله به سایت شرکت Spamhaus از وی حمایت کنند. این هکرها معتقدند که Spamhaus نباید در مورد اینکه چه چیزی باید بر روی اینترنت موجود باشد و چه چیزی باید از آن حذف شود، تصمیم بگیرند.به دنبال بالا گرفتن درگیری مخالفان و موافقان عملکرد Spamhaus بر روی اینترنت و حملات هکری دو طرف بر ضد سایت های طرف مقابل ترافیک اینترنت به میزان قابل ملاحظه‌ای کند شد.
حملات Spamhaus علیه Kamphuis نیز به حامیان این گروه در آمریکا، کانادا، روسیه، چین و اروپای غربی نسبت داده شد.در نهایت این رویداد که ترافیک اینترنت را در روزهای اخیر به شدت کند کرده بود، باعث شد تا مقامات قضایی هلند تحقیقات رسمی در مورد این رویداد و آقای Kamphuis را آغاز کنند. مقامات انگلیسی و چند کشور اروپایی دیگر نیز تحقیقات در مورد منشاء حملات یاد شده را اغاز کرده‌اند.

با توجه به اینکه بررسی اولیه دخالت شرکت CB3ROB را در حملات DOS هفته قبل که منجر به کندی قابل ملاحظه اینترنت در جهان شد، ثابت کرده احتمال برخورد قضایی با Kamphuis سی و پنج ساله افزایش یافته است.در این میان برخی منابع خبری نیز به رفتارهای نامتعارف و روحیات خاص Kamphuis اشاره می کنند.وی که دو شرکتش را به ترتیب در سال های 1996 و 1999 تاسیس کرده است، از سال 1999 تا 2001 برای یک شرکت سرویس دهنده اینترنت به نام XS4ALL در هلند کار می کرد.وی در ان زمان عادت داشت که رایانه های همکارانش را هک کند و رفتارهای غیرمتعارف دیگری نیز از خود نشان می داد.به عنوان مثال وی در جریان سفر با همکارانش به شهر برلین حاضر نشد، با انها سفر کند و خود به تنهایی با یک اتوبوس به این شهر رفت. این فرد به طور کلی حاضر به پذیرش دستورات و اقتداری بالاتر از خود نیست و البته بسیار باهوش است.آقای Kamphuis که از سال 2006 در برلین زندگی می‌کند، همیشه تلاش داشته تا همفکرانش را به طغیان علیه هرگونه محدودیت در اینترنت دعوت کند.



منبع: فارس
 

کاربرانی که این قسمت را مشاهده می‌کنند

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
or ثبت‌نام سریع از طریق سرویس‌های زیر